Performance Blow Off
A lefújó szelep feladata a felesleges levegő elengedése a nyomócsövekből. Minden feltöltött autóban szűkség van rá. Funkciója kettős, egyrészről biztonsági feladatokat lát el, másrészt javítja a teljesítményt. Bizonyos pillangószelep állástól kezdve a feltöltő, nyomás alá helyezi a csőrendszert és a hengereket is, azaz megvalósul a feltöltés és máris fülünkig ér a vigyor. Baj csak akkor van amikor elvesszük a gázról a lábunkat, a kompresszor kerék óriási lendületben van de egy zárt pillangó szelep felé dolgozik éppen ezért órási torlódás alakul ki. Ez a jelenség szétnyomhatja a csöveket, illetve a terheli a turbo kompresszort. Leújószelepünk dolga, a keletkező felesleges légmennyiséget elengedni a szabadba, illetve visszavezetni, ezzel megakadályozva a csőrendszerben keletkező túlnyomást. Így nem lassul le a feltöltőnk. Az adott konfigurációhoz jól megválasztott alkatrészünk gyorsan elengedi a fölösleges légmennyiséget így a turbónk kerekei és tengelye a lehető legnagyobb sebességen forog tovább, és amint újra rálépünk a gázra, gyorsabb reakciót kapunk ! Atmoszférikus, azaz a szabadba lefujó szelepnek nagyon tetszetős a hangja !

SQV
SQV lefújószelep. Különlegessége, hogy nem dugattyú, hanem 2 szelep van benne. Légtömegmérős autók jobban elviselik mint a hagyományos atmoszférikus lefújószelepeket. Nagyon gyors lefújási reakciók, rövid idő alatt. Bármilyen turbós autóban megállja a helyét. Teljesítményszint : 100-350 Hp.
21900,-
Thrust Type Rz
Rz style lefújószelep. Könnyedén és precizen beállítható, váltások között növeli a feltöltési reakciókat. Univerzális, bármilyen feltöltött autóba beszerelhető. Teljesítményszint : 150-400 Hp.
28900,-
Big Boy
Big Boy lefújószelep. Hatalmas dugattyú, és eleresztőnyílások, gyorsan elengedi a fölösleges nagy légmennyiségeket. Univerzális, bármilyen feltöltött autóba beszerelhető. Teljesítményszint : 150-600 Hp.
25000,-
Vissza az Irodába